8 C
Kotor

Slušaj online radio

H. Novi – Guitar Art Summer Fest od 15-20. avgusta

Dvanaesti međunarodni Guitar Art Summer Fest biće održan od 15-20. avgust 2017. Herceg Novom.

Talasi donose nikad bolji Guitar Art Summer Fest

Talasi su metaforično putovanje snova, nade i vere. Kada talas stigne do obale, isporuči nam sve ono na čemu smo protekle godine radili, naše nove zamisli, koncepte i ideje. Talas 12. Guitar Art Summer Festa donosi nikad bolji i raznovrsniji koncertni program.

Talsi nas vode napred, a njihova veličina i snaga zavise od dobrog vetra. Naš vjetar su divni ljudi koji duže od decenije rade na Guitar Art Summer Festu. Zahvljujući njima, podršci institucija i prijatelja, kao i sve većoj publici, spremili smo pravi udar talasa i organizovali najači festival do sada. To je naša obaveza i zadovoljsto, jer odavno smo u Herceg Novom prevazišli okvire klasične gitare.

Ovaj talas 12. Guitar Art Summer Festa sakupio je muzičko bogatstvo stilova i međunarodnih umetnika. Doneo nam je u Herceg Novi portugalski fado “Fado Iberia”, španski flamenko “Alfonso & Miguel Linares Flamenco Sextet”, hrvatski pop-rock” Parni Valjak”, crnogorsku klasiku “Vox2feel Duo”, srpsku akustiku “Vlada & Bajka”, kao i savremenu muziku “Sensartika tria”.

Guitar Art Summer Fest je zaopčeo drugu plovidbu. Dolaze neki novi talasi, a sa njima programi koji će omogućiti hercegnovskom festivalu da postane jedan od najmasovnijih i najpularnijih umetničkih festivala u Crnoj Gori.

Najčitanije