20.8 C
Kotor

Slušaj online radio

H.Novi – Javni konkurs za sufinansiranje sporta

Razglednica, panorama HN Škver

Sekretarijat za društvene djelatnosti i sport Opštine Herceg Novi raspisao je Javni konkurs za raspodjelu sredstava iz Budžeta opštine Herceg Novi za 2019. godinu za sufinansiranje programa rada sportskih klubova, razvoj ženskog sporta, razvoj sporta lica sa invaliditetom i razvoj sportske rekreacije građana i vrši se na osnovu Javnog konkursa koji objavljuje organ lokalne uprave nadležan za sport. Pravo učešća na Konkursu imaju sportske organizacije koje su registrovane u Crnoj Gori, sa sjedištem u Herceg Novom i koje učestvuju u redovnom sistemu takmičenja u okviru grane sporta u skladu sa sportskim pravilima.

Sekretarijat za društvene djelatnosti i sport, na predlog Komisije za vrijednovanje programa rada sportskih organizacija donosi Оdluku o raspodijeli sredstava sportskim organizacijama na teritoriji opštine Herceg Novi na osnovu koje će se sklopiti Ugovori o sufinansiranju programa rada sa sportskim organizacijama.

Prijavni obrazac se može preuzeti na web sajtu opštine Herceg Novi: www.hercegnovi.me , u kancelariji broj 61 u Opštini Herceg Novi ili na građanskom birou opštine Herceg Novi. Konkurs je otvoren 30 dana od dana objavljivanja. O detaljima i i kriterijumima za finansiranje aktivnosti u sportu detaljnije u prilogu saopštenja.

Najčitanije