13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

“Hajde da učinimo PRAVU STVAR za građane Tivta”

Ćazim Lisičić

“Nećemo dozvoliti da se u naš grad ulaže najmanje dok Tivćani najurednije plaćaju svoje poreze. Umjesto brige o foteljama Komnenovićeve administracije, predvodićemo borbu za odgovorne institucije koje će raditi u interesu Tivćana”- kaže se u saopštenju Ćazima Lisičića, kandidata za odbornika na listi “Prava stvar – za Tivat svih nas”.

“Bićemo ljudi koji će Tivćane dostojanstveno predstavljati. Bićemo predstavnici koji sa građanima grade dogovor o najvažnijim pitanjima.

PRAVA STVAR – Tivat – Koalicija

Sadašnja administracija je kreirala nakaradan sistem koji traži od građana da rade u korist političara. Tražili su od Tivćana da se odreknu svojih radnih mjesta ako nisu članovi njihovih političkih organizacija, a na njihova mjesta dovodili su politički bliske saradnike iz drugih gradova koji su radili samo u ličnom interesu.

Dali smo im šansu da rade u korist grada ali zato što to ne shvataju i ne prihvataju, zato što neće da rade u korist građana i zato što im građani nisu na prvom mjestu – zato moraju da odu!

Odlučni smo da se borimo do ostvarivanja zajedničkih ciljeva, da stvorimo upravu koja će prestati da uzima i početi da daje građanima. Građani moraju da budu na prvom mjestu” -Ćazim Lisičić, kandidat za odbornika na listi “Prava stvar – za Tivat svih nas”.

Najčitanije