18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Hard Diskont Laković otvario vrata najvećeg marketa u Bijeloj – Opština Herceg Novi

Laković Bijela

NOVO MORE NAJNIŽIH CIJENA


Mještani Bijele dobili su novo mjesto NAJPOVOLJNIJE I NAJBOLJE KUPOVINE, a tokom današnjeg dana kupcima su obezbijedili  10% popusta na kompletnu trgovinu. *

NIKADA NIŽE CIJENE – NIKADA BOLJA PONUDA – NIKAD VEĆI ASORTIMAN

Na samoj magistrali prema Herceg Novom, u gradskom naselju Bijela, izgrađen je i uređen za sve građane moderan Hipermarket, ukupne površine preko 1000 metara kvadratnih. Sve građane Bijele posebno će iznenaditi – more niskih, NAJNIŽIH cijena.

Laković Bijela

Novi Hipermarket HDL najveći je i najmoderniji market u Bijeloj i nudi posebne povoljnosti trgovine, najniže cijene i najbogatiju ponudu robe iz sopstvenog uvoza i raznovrstan asortiman artikala. Kupcima je obezbeđen besplatan prostrani parking, kao i komfor u trgovini u funkcionalnom i modernom ambijentu. U ponudi je veliki izbor visoko kvalitetnih suhomesnatih proizvoda i sireva, svježeg mesa, voća i povrća, sa posebnim akcentom na kvalitet domaćih tradicionalnih specijaliteta. Garantovano najniže cijene, najveći asortiman robe široke potrošnje UVIJEK u HD LAKOVIĆU.

Laković Bijela

Dobrodošli U NOVI HIPERMARKET HDL u gradskom naselju Bijela, na glavnoj saobraćajnici prema Herceg Novom – od 7:30 – 21:30h svakog radnog dana.

Laković Bijela

*popusti se ne odnose na artikle koji podliježu akcizama

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije