24.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Herceg Novi – 24 besplatna ljetovanja porodicama iz Crne Gore i regiona

Popularni muzičari, sportisti i glumci poslali su danas zajedničku poruku cijelom regionu: #HercegNovTeZove.

Interesantnim spotom oni pozivaju sve zainteresovane da se pridruže akciji grada Herceg Novog i učestvuju u nagradnoj igri koja vam nudi mogućnost da osvojite besplatno ljetovanje u tom gradu na obali Jadrana.

Spot u kojem vas bubnjar Dragoljub Đuričić, košarkašica Milica Dabović, vaterpolista Aleksandar Ivović, fudbaler Staniša Mandić, glumica Daca Dabović, košarkaš Vujadin Subotić, glumac Miloš Pejović, košarkašica Ana Dabović, vaterpolista Andrija Prlainović i muzičar Vlado Georgiev, kao i muzičar Nenad Knežević Knez, pozivaju da se pridružite akciji #HercegNoviTeZove i ovog ljeta posjetite njihov rodni grad…

Izvlačenje nagrada zakazano je za ponedjeljak, 15. jun u 20 sati, a prijave na sajtu www.hercegnovitezove.com moguće su sve do tog trenutka, kada će biti izvučena imena preostalih 24 dobitnika besplatnih aranžmana.

U okviru iste akcije, proteklog vikenda je uručeno 26 nagrada, koje će omogućiti da oko 100 gostiju iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore pet dana besplatno boravi u novskim hotelima i apartmanima, te da se uvjere zašto je baš Herceg Novi prepoznat kao grad otvorenih vrata, toplog srca i dobrih domaćina u koji se uvijek vrijedi vraćati.

Ukupno će biti dodijeljeno 50 besplatnih porodičnih aranžmana, zahvaljujući kojima će oko 200 osoba biti gosti Herceg Novog.

Najčitanije