27 C
Kotor

Slušaj online radio

Herceg Novi – Studijska posjeta predstavnika uglednih medijskih kuća iz Norveške i Švedske

Foto TO HN

Turistička Organizacija Herceg Novi je u saradnji sa švedskom PR agencijom Voy Joy i avio kompanijom Norwegian, organizovala studijsku posjetu predstavnika uglednih medijskih kuća iz Norveške i Švedske.

Tokom četiti dana, Boku Kotorsku i Lovćen posjetili su urednici i dopisnici magazina Plaza Interior, Vagabond, Reis i Nettavisen Reisetips, a njihov boravak i program organizovan je u saradnji sa Nacionalnom Turističkom Organizacijom, kao i lokalnim turističkim organizacijama Kotora, Tivta i Prijestonice Cetinje.

Foto TO HN

Prva dva dana posjete bila su posvećena opštini Herceg Novi, gdje su se gosti upoznali sa ljepotama Starog grada, gastro specijalitetima kraja, izletničkim atrakcijama unutar novskog akvatorijuma, kao i tradicionalnim elementima ponude poluostrva Luštica.

Program je realizovan uz velikodušnu podršku lokalnih partnera kojima se TO Herceg Novi posebno zahvaljuje. Među njima su: Vinarija Savina, Lazure Hotel & Marina, Olive Farm Moric, Casa del Mare Hotel Group i One&Only Portonovi.V

Najčitanije