26 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat bez struje zbog prekida kabla, probijena i cijev Regionalnog vodovoda

ep-struja

15.25 sati

Firma Gugi comerc koja izvodi radove na sanaciji ulice u Tripovićima, prekinula je glavni kabal 10 koji vodi iz trafostanice Gradiošnice do Tivta. Na terenu su ekipe Elektroprivrede i ispituju da li jedan od dva kabla mogu staviti u funkciju.

Radi se o 35 kv kablu koji napaja cijeli grad.

Na licu mjesta nalazi se i Komunalna inspekcija.

Prema informacijama koje je objavio Radio Tivat dobio, građani će bez struje biti do 20 sati.

Ranije

Područje Tivta je od 13:08 ostalo bez napajanja električnom energijom.

“Došlo je do ispada kablova. Ekipe su na terenu i očekuje se da da će kvar biti uskoro otklonjen”, rekli su Radio Tivtu iz PR službe CEDISa.

Kako Radio nezvanično saznaje prekinut je glavni kabal o čemu nema zvaničnih informacija jer se u Elektrodistribuciji Tivat niko ne javlja.

Probijena cijev Regionalnog vodovoda na Opatovu

Foto Radio Tivat

Na Opatovu na magistralnom dijelu puta došlo je do probijanje cijevi Regionalnog vodovoda koja vodi za Herceg Novi, koja se koristi samo povremeno tokom ljetnje sezone.

Na lice mjesta nalazi se Komunalna inspekcija, a kako saznajemo, do ovoga je došlo prilikom radova koje izvodi firma Gugi Comerc. Komunalna inspekcija kazala je da imaju dozvolu za izvođenje radova Uprave za saobraćaj iz Podgorice. Na teren su izlazili i službenici tivatskog Vodovoda i kanalizacije, a obavješteni su iz Regionalnog vodovoda. Očekuje se otklanjanje kvara danas ili najkasnije do večeras.

/Radio Tivat/

Najčitanije