21 C
Kotor

Slušaj online radio

Herceg Novi “uplovio“ u 2024. uz Bregovića, Alena, Tifu i Ničim izazv

Da je Herceg Novi, poslije dugo godina, i dalje visoko kotiran na mapi omiljenih novogodišnjih destinacija na crnogorskom primorju, još jednom je potvrđeno sinoć u Igalu, gdje su brojni posjetioci imali priliku da istinski uživaju u energičnim nastupima legendarnog Bijelog dugmeta i pop-rok benda Ničim izazvan.

Osim što su na dočeku Nove godine u Herceg Novom proslavili veliki jubilej, 50 godina postojanja, Goran Bregović, Alen, Tifa i Orkestar za svadbe i sahrane uspjeli su da vanvremenskim hitovima, poput “Đurđevdan“, ,,Ružica si bila“, ,,Idemo u planine“ zabave sve generacije i pruže im nezaboravan provod uz obalu Jadrana.

,,Čovjek je raspložen kada se slavi i kada dolaze lijepi dani. Sve faze Bijelog dugmeta su bile lijepe i autorski dobro potkovane, bez obzira ko god da je pjevao. Bogatstvo grupe je to što se pjesme prenose sa generacije na generaciju, zato ima mladih ljudi na našim koncertima“, izjavio je slavni Alen Islamović.

Predsjednik hercegnovske opštine Stevan Katić poželio je u 2024. dobro zdravlje, porodičnu sreću i uspjeh na svim poljima Novljankama, Novljanima, prijateljima i gostima ovog grada.

,,Naše je da radimo još jače i snažnije, a to je moguće samo i jedino zajedno sa vama. Pred nama su veliki, višemilionski projekti koje ćemo nastaviti, a neke i završiti u 2024. godini. Herceg Novi je naš najbolji primorski grad na svijetu, naš Evropski grad sporta, naša prestonica turizma, kulture i festivala“, poručio je Katić u novogodišnjoj čestitki tokom dana.

Da slike govore više od riječi, mišljenje je predstavnice Turističke organizacije Herceg Novi (TO Herceg Novi), Natalije Terzić, koja nije krila zadovoljstvo zbog velikog odziva posjetilaca.

“Poslije tri godine pauze, napravili smo veliki spektakl, što je bila i odgovornost više. Herceg Novi je pun. Mislim da smo ove godine konkurentni“, istakla je Terzićeva.

Sjajnu uvertiru za novogodišnju, rok muzičku čaroliju, pripredila je regionalno poznata grupa Ničim izazvan, čiji su se članovi potrudili da publici ponude nešto drugačiji repertoar.

Herceg Novi – Nova godina

,,Svaki bend se trudi da zabavi i da ljudima ne bude dosadno. Sjajno smo raspoloženi. U Herceg Novom smo bili nekoliko puta. Jako volimo da dođemo u Crnu Goru”, zaključio je frontmen Boris Bakalov.

U sklopu večerašnjeg programa “Kako je dobrio vidjeti vas opet“ nastupiće Miroslav Ilić i Novi fosili.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije