24.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Hotel Regent Porto Montenegro – luksuz u pola cijene za stanovnike i rezidente regiona

Regent Porto Montenegro

Hotel Regent Porto Montenegro svoja vrata otvara 12. juna pa je tom prilikom pripremio primamljivu ponudu za sve državljane i rezidente ex-Yu regije i Albanije. “Luksuz na vašem pragu” je naziv ponude koja podrazumijeva 50% popusta na redovne objavljene cijene smještajnih kapaciteta za ljeto 2020.

“Goste dočekujemo posebnom ponudom koju karakteriše Regentov nenametljiv luksuz po u pola manjoj cijeni. Smatramo da je ovakva cjenovna politika za naredni period ključna u cilju privlačenja domaćih gostiju i turista iz regije. Jedinstven stil života nautičkog naselja Porto Montenegro uz našu ponudu je na dohvat ruke” – izjavio je Ivan Gajić, direktor prodaje i marketinga hotela Regent.

Uživanje u vanvremenskom nautičkom dizajnu enterijera, bogatom doručku svakog dana, pristup spa centru i bazenima uz pogled na marinu i zaliv uz uslugu po mjeri gosta i Forbes standarda, zaštitni su znak hotela Regent i ponude “Luksuz za Vašem pragu”.

Hotel Regent

Hotel u susret i po otvaranju primjenjuje unaprijeđene mjere održavanja i higijene iz programa “Clean Promise” (garancija čistoće) IHG-a, svjetske hotelijerske grupacije kojoj pripada i programa “Safe Haven” (sigurna luka) koji će se realizovati u cijelom nautičkom naselju.

Regent Porto Montenegro je prvi hotel međunarodnog hotelijerskog brenda sa pet zvjezdica koji je otvoren u Boki Kotorskoj. Od otvaranja, pomjera granice ugostiteljstva i hotelijerstva u regionu i šire. Zdanje od 3 krila (Venezia – otvorena 2014.godine, Aqua – otvorena 2017.godine i Baia – otvorena 2019.godine) sadrže 175 soba od kojih preko 85% imaju pogled na more. Bogato nautičkog naslijeđe Boke Kotorske Tino Zervudachi-ju – dizajneru enterijera poslužilo je kao inspiracija te je hotel koncipiran da podsjeća na unutrašnjost luksuznog broad. Aarhitekte Reardon & Smith biroa iz Londona su bili inspirisani naslijeđem venecijanskog perioda bijeli kamen, terrazzo podovi i lukovi su glavni arhitektonski potpis ovog romantičnog zdanja. Diskretan luksuz i usluga po mjeri gosta te izvrsnost u realizaciji luksuznih događaja glavna su obilježja hotela.  

Najčitanije