26.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Hotel Regent Porto Montenegro najavljuje bogat ljetnji program – različiti koncepti zabave i gastro iskustava

Regent Porto Montenegro – RestoranMurano

Ovog ljeta, povoda za posjetu hotelu Regent Porto Montenegro neće nedostajati. Tim hotela najavljuje bogat ljetnji program uz koji će svi posjetioci imati priliku da biraju različite koncepte zabave i gastro iskustava.

Prepoznatljivi ukusi mediteranske kuhinje i neprikosnovena usluga Murano restorana uvijek su odličan razlog za okupljanje najbližih i lijepe trenutke na obali. Ovog ljeta posebne tematske večere slaviće autentične ukuse našeg podneblja.

18. maja nas očekuje večera od četiri ganga sa uparivanjem vina pod nazivom Ukusi ljeta, koja slavi nastupajuću sezonu i lokalne ukuse uz uključenu selekciju vina i muziku uživo.

Ribarska večera je planirana za 22. jun i donosi ukuse Jadrana i tradicionalnu bokeljsku muziku klape Castel Nuovo inspirisane neraskidivom vezom čovjeka i mora.

Kroz jedinstvenu večeru koja objedinjuje elemente kulture i gastronomije, iskusite esenciju Crne Gore u julskoj tematskoj večeri na bazi lokalne kuhinje koja će se održati 19. jula, uz izbor finih crnogorskih vina i nastup folklorne grupe KUD “Boka”.

Ljetnji događaji u Regentu – Gastro

Poseban gastro spekakl nas očekuje u avgustu. Dekada kulinarske izvrsnosti tema je brižljivo kreirane večere sa uparivanjem vina koja slavi virtuoznost kulinarskog tima hotela Regent Porto Montenegro. Kroz svečanu večeru od  šest gangova, predstaviće neka od legendarnih jela iz protekle dekade, uparena sa izvrsnim vinima i koncertom naše poznate pop pjevačice. Događaj je planiran za 3. avgust.

Osim planiranih tematskih večera, svakog četvrtka gosti će uživati u nastupima Tine Džankić koja nam donosi fantastične interpetacije klasika moderne muzike.

Onyx bar je već uveliko prepoznat kao mjesto fenomenalnih koktela u kojima možete uživati među interesantnim gostima za barom, ili pak u privatnosti terase hotela. Svakog mjeseca,  u saradnji sa Beluga brendom, gosti će imati priliku da probaju brojne koktele na bazi čuvene Beluga votke, uz nastupe Nine Žižić. Osim toga, svakog četvrtka DJ nastupi obećavaju dobar provod dok će petkom uveče biti upriličene old-school rock’n’roll svirke sjajnog benda Eliza Stark & The Dappers.

Ovog ljeta odlučujemo da brunch zabave nisu rezervisane samo za vikende. I upravo u tom stilu, Gourmet Corner ima posebnu ponudu doručka sa prosekom svim radnim danima od 15. juna do 15. septembra. Posebna ponuda za ručak donosi 20% popusta na kombinaciju omiljenog jela i dezerta u periodu između 15h i 17h, dok će selekcija osvježavajućih koktela dostupnih od 18h do 20h pomoći da se rashladite poslije vrelog dana. Utorkom veče, gosti će uživati u akustičnim muzičkim nastupima Jelene Božović.

Pozivamo vas da sa nama uživate u još jednom nezaboravnom ljetu u hotelu Regent Porto Montenegro!

Cijeli kalendar ljetnjih događaja dostupan je na linku. Za sve informacije i rezervacije, pišite timu hotela direktno na: reservations.pm@regenthotels.com.

Najčitanije