15 C
Kotor

Slušaj online radio

Hoteli Park i Delfin rasprodani od aprila, sezona bi mogla potrajati 11 mjeseci

Hotel Park

Hoteli Park i Delfin u Bijeloj, koji posluju u okviru kompanije Carine, biće otvoreni početkom marta, rekao je vlasnik kompanije Čedo Popović gostujući u emisiji “Novsko popodne” RTHN. On je istakao da očekuje i potpisivanje ugovora po kojem bi hoteli do 15. decembra radili punim kapacitetom, a jedina pauza bila bi do 15. januara.

Povećava se broj gostiju koji dolaze u hotele Delfin, Park i Kumbor, a nastavili su saradnju u većem obimu sa starim partnerima vezanim za englesko, francusko i nemačko tržište, rekao je Popović.

-To je rezultat našeg rada i činjenice da smo uradili i uradili nešto dobro, što su naši partneri i gosti prepoznali. Naši Park i Delfin hoteli su u potpunosti popunjeni od aprila. Ovo je ozbiljna priča i vrlo lako se može dogoditi da od ove godine radimo 11 mjeseci, a kapaciteti će biti popunjeni. Pregovori su završeni, ali dio ugovora koji se odnosi na popunjavanje kapaciteta od oktobra do 15. decembra još nije potpisan. Ako je tako, hoteli neće raditi samo od 15. decembra do 15. januara, rekao je Popović za RTHN.

Izvor:RTHN

Najčitanije