19 C
Kotor

Slušaj online radio

Humanitarno plesno veče na Muljanskoj rivi

Muo

MZ Muo i NVO Nasa akcija Vas poziva na peto po redu humanitarno plesno veče na Muljanskoj rivi koje ce se odrzati 30. avgusta sa početkom u 19 sati.

Čekamo Vas da uz svirku, pjesmu, ples i pjat paste sa plodovima mora damo podršku malom Jovanu u životnoj borbi. Ove godine manifestacija pocinje nastupom Gradske muzike, zatim ce vas zabaviti grupa Exodus sa jos nekim iznenađenjima.

Predhodnih godina ova manifestacija podržala je projekta male biblioteke na otvorenom, skupljene su donacije za socialno ugrozene porodice u nasoj zajednici, donacije za Zajednicu Italijana Crne Gore kada su sredstva usmjerena zemljotresima ugrozenom stanovnistvu u Italiji, i sredstva za spomen plocu slavnom Muljaninu Andriji Maurovicu.  Ove godine smo izabrali da pomognemo jedinom Kotoraninu koji se nalazi na listi fondacije Budi Human i kojem je potrebna pomoc za liječenje cerebralne paralize.

Jovanu mozemo pomoci po donacijom od 3 eura po pjatu tokom plesne večeri, donacijom u našu donatorsku kutiju na događaju,

Pokazimo srce Jovanu i donirajmo za njegov samostalni korak! Ko će ako nece Kotorani Kotoranu, saopšteno je iz NVO Naša Akcija.

Najčitanije