7 C
Kotor

Slušaj online radio

Husić: Bilježimo 30 odsto veću posjećenost – Mjesna muzika iz Đenovića nastupila u Portonovom (FOTO)

Lijepa muzička dešavanja nastavljaju se u Portnovi rizortu. Pred brojnim posjetiocima kao i lokalnim stanovništvom sinoć je nastupio orkestar Mjesne muzike iz Đenovića i uz evergrine i brojne rok obrade razigrao brojne goste.  Posjetioci razne dobi uživali su na platou kod marine uz jedinstvene melodije Mjesnog orkestra.

Direktorica marketinga i komunikacija Portonovog, Adrijana Husić kazala je da prva polovina godine za ovaj rizort bila dosta uspješna.

“U kontinuitetu brojimo 30 odsto više gostiju i kada su u pitanju rezidencije, ali i događaji koje smo radili. Lijepo smo se naslonili na zimsku i proljećnu sezonu, i sada negdje ulazimo u onaj dio koji je najinteresantniji kako ljudima iz Crne Gore, tako i onima sa strane koji ovdje dolaze kako bi proveli  praznike, odnosno odmor”, istakla je ona.

Adrijana Husić

Adrijana je kazala da Mjesna muzika Đenovići sada već tradicionlano nastupa u julu mjesecu, i time otvara sezonu ljetnjih koncerata u pomenutom rizortu, i napomenula da će hrvastka zvijezda, Nina Badrić svoj koncert održati 14.jula.

“Jul i avgust su puni dešavanja, kako muzičkih tako i sportskih, i vjerujemo da će sve ove aktivnosti doprinjeti da privučemo što veći broj gostiju kako u sami rizort, tako i u Herceg Novi, koji je takođe za ovo ljeto pripriemio bogatu ponudu, kao i  brojna dešavnja tokom ljetnjih mjeseci”, naglasila je ona.

Koncert Portonovi

Dirigent Mjesne muzike Đenovići, Branko Rajačić kazao je da orkestar traje od 1919.godine, te da su ujedno i namlađi orkestar u Crnoj Gori, koji broji 46 članova.

“Napravili smo jedan fin koncert, i pravi štimung za naše slušaoce. Ovo je već postala tradicija za koju se vežemo kada je Portonovi posrijedi, sa kojim imamo uvijek odličnu saradnju. Publika je, pored tradicionalnog zvuka, bila u prilici da uživa u hitovima Metalice, Deep Purple -a, kao i brojnim rok hitovima”, poručio je on.

Koncert Portonovi

Podsjetimo, tribute bendovi sa simfonijskim orkestrima dvije popularne grupe stižu u Portonovi ovog ljeta i nastupaće pred publikom na Marina trgu. Dancing Queen – ABBA Symphonic Tribute Show dolazi u Portonovi 21. Jula. Dok će 5. avgusta, publika uživati uz QUEEN SYMPHONY SENSATION, koji će izvoditi kultne numere legendardnog rok benda. Ulaz za posjetioce ova dva koncerta je besplatan.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije