10.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Iberia krajem aprila povezuje Madrid i Dubrovnik

Iberia

Španjolska Iberia krajem aprila vraća se u Zračnu luku Dubrovnik, a od juna u Split i Zagreb. U prošlogodišnjem ljetnom redu letenja letovi između Madrida i Dubrovnika krenuli su s prometovanjem već na samom kraju marta, odnosno s početkom ljetnog reda letenja.

Iberia će ovog ljeta ponovno prometovati prema tri odredišta u Hrvatskoj, u planu ni ove godine nema linije prema zadarskoj zračnoj luci. Prva će s prometovanjem krenuti linija između Madrida i Dubrovnika, preciznije, 29. aprila ove godine. Iberia će postepeno povećavati broj operacija kako se budemo bližili samoj špici ljetne sezone. Do juna, u prometu će biti tri sedmična leta, svakog ponedjeljka, četvrtka i subote.

Već s 01.06. na ovoj će liniji zrakoplovi španjolskog prijevoznika prometovati svakodnevno, a od 01. avgusta čak dva puta dnevno. Iberia će najveći kapacitet uvjerljivo imati prema Zračnoj luci Dubrovnik prema kojoj su i u rujnu najavljeni svakodnevni letovi. Na kraju sezone, u oktobru, u razoblju od 05. do 28.10., najavljeno je pet letova tjedno, svakog dana osim srijedom i petkom.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije