16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Iberostar u Perastu najbolji internacionalni rizort u 2021. godini

Iberostar u Perastu

“Hotel Iberostar Heritage Grand Perast, nagrađen je zvanjem najboljeg internacionalnog rizorta za 2021. godinu , na nedavno održanoj ceremoniji, od strane  renomiranog časopisa iz oblasti turizma,Condé Nast Traveler, po izboru čitalaca i novinara.

Condé Nast. je američka medijska kompanija koju je 1909. osnovao Condé Montrose Nast, i ima više od 164 miliona potrošača u okviru svojih  19 brandova i medija, među kojima su i Vogue, New Yorker, Vanity Fair i Wired. Riječ je o najvažnijem referentnom vodiču za luksuzne hotele i spa centre, a koje selektuju posvećeni i visoko osposobljeni lokalni stručnjaci, i čije izvještaje godišnje čita više od 5,5 miliona čitalaca.

Pored dokaza kontinuiranog kvaliteta usluge koji naš lanac pruža, ova nagrada služi i kao svojevrsno priznanje Crnoj Gori kao destinaciji, i drago nam je da je međunarodna publika čitalaca prepoznala Crnu Goru i naš hotel kao elitnu svjetsku destinaciju. “- saopšteno je iz Iberostara.

Iberostar je jedna od prvih međunarodnih hotelskih grupacija koja je prepoznala turistički potencijal Crne Gore, i koja je na našem tržištu prisutna duže od 15 godina, sa više hotela, a hotel u Perastu otvoren je 2018. godine u palati Smekja. Hotel je kategorizovan sa 5 zvjezdica, broji 130 luksuzno opremljenih soba i prostrani spa centar.

“Ovo nije prvi put da se naš hotel našao u najekskluzivnijem društvu svjetskih ugostitelja i hotelijera, jer smo se i 2019. našli u finalu za ovu prestižnu nagradu, u kategoriji Best Waterside Hotel. Posebno nas raduje što ovo priznanje dolazi u godini nakon što su se crnogorska i svjetska turistička privreda suočili sa do sada nezapamćenom krizom, izazvanom pandemijom, i što smo uspješno dokazali da i u izazovnim vremenima možemo ponuditi turistički proizvod konkurentan najprestižnijim svjetskim destinacijama.”- navode iz kompanije.

“Condé Nast i njihove godišnje nagrade postale su mjerilo u hotelskoj industriji promovišući najbolje hotele i spa centre u svijetu.

 Naša kompanija će nastaviti da radi na poboljšanju i obogaćivanju sopstvene i turističke ponude Crne Gore, a ova i svaka slična nagrada, dodatan su nam podstrek na tom putu”- zaključuju iz kompanije.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije