26.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Igalo – požar u trgovinskom centru

Požar Igalo foto RTHN

Sinoć oko 21:20 izbio je požar u trgovinskom centru u Igalu.

Prema riječima načelnika Službe zaštite i spašavanja Zlatka Ćirovića, ekipe su na terenu, ali ne uspijevaju da dođu do mjesta na kojem je izbio plamen. Nadaju se da će u toku dana požar biti lokalizovan.

Ovom dijelu grada isključeni su i voda i struja, javlja RTHN.

Požar Igalo foto RTHN

– Sinoć oko 21:20 dobili smo dojavu da gori poslovni objekat u Igalu. Odmah smo na lice mjesta poslali jednu ekipu. Situacija je nalagala da moramo poslati još dvije. Od sinoć do jutranjih sati na terenu su tri vozila i 13 pripadnika Službe zaštite i spasavanja. Požar je jako nepristupačan i težak za ugasiti. Još uvijek nije lokalizovan. Nadamo se da ćemo tokom dana uspjeti da ga lokalizujemo. U objektu su poslovni prostori, ima lako zapaljivog materijala i to nam sve otežava – navodi Ćirović.

Vlasnik Zdrave hrane Duško Obradović kaže da su sinoć zatvorili objekat u 21 sat, kao i obično i da nikada nisu imali problem sa instalacijama.

– Otišli smo kući, došli jutros u 8:00 sati, nismo ni znali da gori. Nismo imali nikakav problem sa instalacijama, za kolege oko nas, ne znam. Vrijednost robe u objektu je oko 40 000 eura bez inventara. Ne mogu da uđem u objekat, po ovome što se vidi iz vani, teško da je išta ostalo – priča on.

Na terenu su i pripadnici Komunalne policije i službenici Centra bezbijednosti.

Izvor:RTHN

Najčitanije