23.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Isabella Rossellini stiže u Porto Montenegro

Isabella Rossellini

Rubix festival sa ponosom najavljuje dolazak čuvene italijanske glumice Izabele Roselini, koja će nastupiti na Sinhro sceni u Porto Montenegru, 8. avgusta 2024. godine.

Umjetnica visokog renomea, ćerka poznate švedske glumice Ingrid Bergman i čuvenog italijanskog filmskog reditelja Roberta Roselinija, stekla je zadivljujuću karijeru u svijetu američkog filma. Proslavile su je uloge u filmovima “Blue Velvet” i “Death Becomes Her”. Pored glumačke slave, istakla se i u svijetu modelinga, kada je postala zaštnitno lice čuvenog brenda “Lancome”.

Ona će na Rubixu izvesti jedinstvenu monodramu “Darwin’s Smile”, koja dočaravajući emocionalni odnos između ljudi i životinja, budi svijest o evoluciji, glumi i etologiji. Predstava ujedinjuje umjetnost i nauku, kroz prizmu empatije i evolucije.

Izabela u ovoj predstavi na humorističan način spaja svijet nauke i pozorišta, istražujući univerzalni jezik emocija i moć empatije.

Nakon prošlogodišnjeg nastupa Džona Malkoviča, Rubix 24 nastavlja u velikom stilu, ponovo priređujući spektakl pozorišnog karaktera na Sinhro sceni. Ova višestruko nagrađivana glumica, zasigurno će sve posjetioce očarati svojim šarmom i glumačkim sposobnostima.

Izabelin dolazak u Crnu Goru uzdići će kulturološku i ekološku svijest u našoj zemlji i veoma pozitivno uticati na njen turizam i ekonomiju.

RUBIX će i ovog ljeta ugostiti mnoga svijetski poznata imena iz svijeta umjetnosti, kulture i muzike. Najmodernija tehnološka rješenja bine i zvuka, audio-vizuelni efekti, izložbe i radionice, upotpuniće jedno krajnje nesvakidašnje i nezaboravno iskustvo.

Sve informacije i novosti u vezi sa RUBIX 24 možete pronaći na instagram i facebook stranici Rubix Festival. Karte po promotivnoj cijeni možete kupiti već danas, klikom na sajt www.rubixfestival.me

Najčitanije