26.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Jaki udari bure stvorili probleme u saobraćaju

Bura foto Boka News

Iz Pomorskog saobraćaja obavještavaju da je saobraćaj na trajektnoj liniji Kamenari – Lepetane od jutros opet uspostavljen nakon sinoćnog prekida rada zbog jakog nevremena i olujne bure.

Zbog jake bure avion Montenegroerlajnza jutros iz Tivta nije poletio za Beograd. Putnici su autobusom transferisanii do podgoričkog aerodroma odakle će avionom poletjeti za Beograd. Tivatski aerodrom je otvoren i očekuje se slabljenje vjetra.

U južnim i centralnim predjelima ujutru ili prijepodne postepeno razvedravanje. Na sjeveru pretežno oblačno, a poslijepodne promjenljivo uz sunčane intervale. Pojačan i jak, na udare i olujni sjeverni vjetar, tokom dana u slabljenju. Najviša dnevna temperatura vazduha od -8 do 10 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA JUŽNI JADRAN ZA NAREDNA 24 SATA:

Vjetar uglavnom N i NE, 10-25, sa udarima 35-50 čvorova, od sredine dana u slabljenju. More 4-5, na otvorenom 6, krajem dana u smirivanju na 3-4. Vidljivost oko 20 km.

Razvedravanje, ujutru u jugozapadnim, a do sredine dana i na ostalom dijelu crnogorskog primorja. Najviša dnevna temperatura vazduha do 10 stepeni.

Najčitanije