23.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Jelena Rozga priredila nezaboravan provod gostima hotela Splendid, večeras nastupa Severina

Jelena Rozga – foto Mediabiro

Spektakularan novogodišnji program sinoć je nastavljen i u bečićkom hotelu Splendid Conference&Spa Resorti nastupom miljenice regionalne publike, Jelene Rozge.

Mnogobrojni posjetioci su uživali u luksuznom ambijentu hotela, kvalitetnoj gastro ponudi, iznad svega nastupu Jelene Rozge koja je priredila pravi muzički cunami.

Publika je uživala u najvećim hitovima kao što su “Bižuterija”, “Nirvana”, “Minut srca mog”, kao i mnogim drugim pjesmama koje su obilježile kako njenu solo karijeru, tako i vrijeme provedeno u kultnoj grupi Magazin.

Jelena Rozga – foto Mediabiro

No, u Splendidu dobar ritam ne staje. Već večeras binu će zatresti pop diva Severina. Biće to njen šesti koncert u ovom hotelu.

U pratećem programu će i večeras nastupiti Splendid Big Bend vokalno instrumentalni sastav zadužen za evergrin hitove, Saxonique duo i orekstar Žutog Serhatlića

Hotel će 3. januara hotel biti domaćin najveće proslave  u branši – Turističke  Nove godine. Manifestaciju koja skoro deceniju i po okuplja sve predstavnike turističke privrede, organizuje Crnogorsko Turističko Udruženje(CTU) kao svečani početak nove radne godine.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije