32.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Još jedno Portonovi ljeto za pamćenje

Portonovi

Bogat kalendar ljetnjih događaja u Portonovom počeo je već u maju, uspješno organizovanom EST 105 regatom, nakon čega je usijedio i prvi FIBA Lite Quest3x3 turnir ove sezone koji je održan proteklog vikenda. Do kraja avgusta očekuje nas mnogo zabavnih, kulturnih, sportskih i dječijih događaja.

Ovog vikenda biće održana peta Portonovi regata „Bokeška ostrva“. Jedan dan jedrenja rezervisan je za rutu oko ostrva Mamula, a drugog dana se jedri do tivatskih i peraških ostrva.

U svitanje 23. juna za doček ljeta održaće se uspon na vidikovac 1. maj u Kumboru. Start je u Portonovom, dužina staze iznosi četiri kilometra, a uspon je 340 metara – idealan izazov za sve ljubitelje aktivnog odmora. Istog dana u popodnevnim časovima u Central parku ogranizovaće se Portonovi Aqua Fun – Igre za djecu. 30. jun rezervisan je za trening na otvorenom uz Technogym.

Jul i avgust u znaku koncerata i umjetnosti

Portonovi

Portonovi će u jul ući tradicionalnim koncertom Mjesne muzike Đenović, a slijedi koncert Simfonijskog orkestra – Najbolje od 80-ih. Portonovi vinsko veče se ove godine organizuje po četvrti put, a nastupiće regionalno poznata Natali Dizdar.

Ljubitelji likovnih umjetnosti će nastaviti da uživaju u specijalnim izložbama kako u One&Only rizortu, tako i u Portonovom. U saradnji sa galerijom Pizana biće organizovane izložbe Nikole Žigona, umjetnika čija dijela se nalaze na stalnim postavkama izložbi širome Evrope, kao i umjetnice Biljane Keković koja će se predstaviti izložbom “Misli u pokretu”.

Avgust je rezervisan za dva velika koncerta – koncerti Tijane Bogićević (10. avgust) i Rock opera (17. avgust).

Za više informacija posjetite Portonovi kalendar događaja ili pišite na events@portonovi.com.

Najčitanije