19 C
Kotor

Slušaj online radio

Kamenari – saniran put do crkve Svete Ane

Kamenari panorama foto Boka News

Mjesnog odbora Demokratske partije socijalista Kamenari, na čelu sa mještanima Ilijom Andrićem i Nenadom Miševićem, okončana je rekonstrukcija puta u zaleđu Kamenara do groblja crkve Svete Ane.

Prva dionica puta, u dužini od 60 metara, uspješno je završena još u aprilu zahvaljujući donacijama preduzeća „Katunjanin” i „Krušo”. Započeti posao u utorak je u potpunosti realizovan betoniranjem druge dionice u dužini od 80 metara.

Ovaj put predstavlja značajnu lokalnu saobraćajnicu za komunikaciju mještana Kamenara.

– U narednom periodu planiramo dodatne aktivnosti koje će biti usmjerene na razvoj našeg mjesta. Želimo da u svakodnevnoj komunikaciji sa lokalnim stanovništvom ustanovimo ono što je posebno značajno i funkcionalno, i da na tome radimo. Građani Kamenara to zaslužuju. Ovom prilikom možemo najaviti još jedan projekat koji će uskoro biti realizovan u Kamenarima. To je izgradnja tribina na sportskom terenu Osnovne škole „Orjenski bataljon” – kaže Ilija Andrić.

Iz hercegnovskog odbora DPS-a su istakli da će nastaviti, shodno mogućnostima, da i u budućnosti daje svoj doprinos u funkcionisanju svih naselja u Herceg Novom.

– Iako ne raspolažmo sredstvima lokalnog budžeta, nastojimo da aktivno učestvujemo u funkcionisanju našeg grada. Iza konkretne podrške stoje ljudi koji vole ovaj grad i pomažu njegov razvoj. Uvjeren sam da će to prepoznati i građani – kazao je Slobodan Radović Krušo, predsjednik hercegnovskog odbora DPS-a.

/K.M./

Najčitanije