30 C
Kotor

Slušaj online radio

Kampanja za dolazak turista – brojni medijski susreti tokom turističke promocije Tivta i Crne Gore u Srbiji

Tivat / foto Boka News

Predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović i direktorica Turističke orgnizacije Tivat Danica Banjević boravili su proteklih dana u Nišu, Novom Sadu i Beogradu gdje je održana promocija turističke ponude Tivta i Crne Gore.

Oni su, kako je juče saopšteno iz lokalne uprave Tivta, tokom ove posjete ostvarili veliki broj susreta sa medijima iz Srbije, doprinoseći dobrom PR učinku cjelokupne promocije.

Gradonačelnik Komnenović je u Nišu gostovao u emisji „ŠareNiš“, niške Zona plus televizije, zajedno sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski. Izjavu je dao i za lokalnu Belle Amie televiziju, a informacije o Tivtu i događaju koji je tamo održala TO Tivat objavili su brojni mediji: Južne vesti, Niške vesti, Jug press, Turistički žurnal, eKapija…

Banjević je gostovala u jutarnjem programu Niške televizije, a tokom promo aktvnosti u centru Niša, dala je izjave za sve već pomenute lokalne medije. U Beogradu je uslijedilo gostovanje predsjednika Opštine Tivat u jutarnjem programu Happy televizije, a Komnenović je dao intervju i za portal i prvo štampano izdanje medijske kuće Nova S.

Prilikom posjete Tivćana Novom Sadu i susretu sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem, organizovan je susret sa medijima, pa su informacije o ovom susretu i poziv Novosađanima da ljetuju u Boki Kotorskoj objavili brojni mediji: Vesti-online, Mojnovisad.com, Tanjug, Naslovi.net, Novosti.rs, Kurir.rs, Alo.rs, …

Delegacija Opštine Tivat obišla je i novu zgradu Radio-televizije Vojvodine, a predsjednik Komnenović razgovarao je da direktorom ove medijske kuće Miodragom Koprivicom i glavnim i odgovornim urednikom Nenadom Ćaćićem. Tokom boravka u Novom Sadu, Banjević je dala izjavu za emisiju „Luča“ RT Vojvodine, ali i za radio i portal Turistička prizma.

Željko Komnenović gostovao je i u regionalnoj emisiji „Info Arena“, koja će biti prikazana na „BN“ televiziji, a materijal će biti emitovan i na još 25 televizija u Srbiji. Komnenović i Banjević prisustvovali su i večeri sa medijima u Beogradu. Od medija, na ovom događaju, bili su prisutni RTS, Beta, Tanjug, Nova S, Blic, Politika, TV Prva, B92, Informer, Objektiv, Republika, TV K1, Tu magazin, Agro TV, Color press, De Co i Ringier.

Najčitanije