16.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Karatisti iz Bijele uspješni i u ekipnom takmičenju na Balkanskom prvenstvu

Karate reprezentacija sa medaljama

Zadnjeg dana Balkanskog prvenstva u baru, održani su ekipni nastupi reprezentacija. Karatisti iz Bijele osvojili su još tri medalje, ukupno šest medalja.

Jučerašnji zadnji dan Šampionata Balkana u Baru bio je predviđen za ekipne nastupe reprezentacija, boje Crne Gore  su branili troje Novljana, mlađi senior Mikulić i kadeti Đuričić i Gardašević.

U kategoriji mlađih seniora Crna Gora je zauzela drugo mjesto i srebrnu medalju.

U prvom kolu Crna Gora je savladala reprezentaciju Grcke  rezultatom 3:2 , Nemanja je zabiljezijo jednu od  pobjeda u tom ekipnom nastupu.

U drugom kolu pobjedjuju ekipu Kosova takodje rezultatom 3:2 , Nemanja takodje u ovom meci biljezi pobjedu. U finalnom mecu za zlato reprezentacija se sastala sa Bosnom I Hercegovinom i biva porazena rezultatom 1:3 Jedini pobjedu za Crnu Goru je upisao Nemanja  ali ona nije bila dovoljna jer je ostatak ekipe porazen a Crna Gora se morala zadovoljiti sa srebrom.

Karate reprezentacija sa medaljama

U Kadetskoj ekipnoj konkurenciji Crna Gora je zauzela treće mjesto i bronzanu medalju. U sastavu kadetske reprezentacije nasla su se dvojica Novljana  ..Nenad Djuricic i Lazar Gardasevic.

U startu Crna Gora je izgubila od reprezentacije Rumunije rezultatom 1:3
Reprezentacija Rumunije je ulaskom u finale omogućila našoj ekipi borbe za repesaž što smo iskoristili  pobjedivši u prvom repesaznom mecu predstavnike Kosova rezultatom 3:0 i u mecu za Bronzu eliminisana je Bosna i Hercegovinea rezultatom 3:0.

Najčitanije