17.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Kasalica: Pozivamo mještane Perasta da nam se obrate direktno pa da i njihovim gostima ponudimo snižene cijene parkinga

Conte Perast

Integralno prenosimo regaovanje menadžer hotela i restorana Conte iz Perasta Darka Kasalice, na tekst „Peraštani prijete blokadom grada zbog parking cijena i neriješenih…“

„Koristimo ovu priliku da prije svega informišemo javnost da je od 3. jula ove godine KASTEL doo firma u sklopu koje posluje Conte, zakupac cjelokupnog parking prostora na ulazu u grad iz pravca Risna, dok je parking prostor na ulazu u grad Perast iz pravca Kotora manjim dijelom u zakupu naše firme, a većim dijelom u zakupu druge firme koja upravlja hotelom „Iberostar Perast“.

Takođe, želim da informišem javnost da mještani nemaju potrebu da se parkiraju na predmetne parkinge jer imaju specijalne propusnice za ulazak u grad i samim tim svoja vozila parkiraju na javnim i privatnim površinama unutar grada.

Izuzetno loše stanje na javnom parkingu na ulazu u Perast u prethodnih nekoliko godina je jedan od naših glavnih motiva za zakup istog. Česte su bile primjedbe gostiju, kako u našem tako i u ostalim hotelima i apartmanima, da su na javnom parkingu maltretirani, ucjenjivani, da su im vozila obijana, da im je parking naplaćivan od neuniformisanih lica po enornim cijenama itd.

Interesantno da „anonimni mještanin“ povodom ovakvih problema nije najavljivao proteste prethodnih godina.

Obzirom da je stari grad Perast jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija u Crnoj Gori, sa jako malim brojem parking mjesta, sasvim je logično da to mora biti reflektovano i kroz cijene parkinga.

Međutim, naravno da imamo obzira prema vlasnicima hotela i apartmana u Perastu, i svima koji su nam se obratili odobrili smo snižene cijene za njihove goste.

Pozivamo i „anonimnog mještanina“ da nam se obrati direktno pa da i gostima njihovih apartmana budu ponuđene snižene cijene. U suprotnom, ovakve objave i inicijative ćemo percipirati kao zlonamjerne sa ciljem da se naruši reputacija hotela i restorana „Conte“ i da se pokuša opstruirati rad parking servisa kojim upravlja KASTEL doo firma” – kaže se u reagovanju Darka Kasalice.

Najčitanije