8.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Katić: Apel Upravi za saobraćaj i izvođačima da završavaju radove na magistrali u Zelenici i Bijeloj

Magistrala Zelenika

Predsjednik Opštine Stevan Katić uputio je apel Upravi za saobraćaj i izvođačima da završavaju radove na Jadranskoj magistrali u Zelenici i Bijeloj, ali i pozvao da se ubuduće ovakvi propusti pogrešno izabranog termina izvođenja radova ne ponavljaju.

Kako je ocjenio, nezadovoljstvo i građana i lokalne samouprave je veliko.

“Pozivam i Upravu za saobraćaj i izvođače da ubrzaju sanaciju i postavljanje asfaltnog sloja na dijelovima Jadranske magistrale koji se saniraju. Opština Herceg Novi nije nadležna za ovu vrstu radova, nije čak ni obavještena da će radove izvoditi u ovom periodu godine i zbog toga nije mogla uticati na početak radova. Sanacija puteva i unaprijeđenje infrastrukture je uvijek dobrodošlo za svaki grad, ali Uprava za saobraćaj i izvođač moraju dobro procijeniti period kada se radovi izvode, pratiti vremensku prognozu, pa ako je kao sada nepovoljna, odgoditi radove za neki drugi period, planirati dinamiku, a onda je i ispoštovati. Ovakvo nešto ne smije da se ponovi!” izričit je predsjednik Katić.

Pozvao je i izvođača Krušo doo da ubrza završetak radova na putu od Doma penzionera do magistrale u Zelenici gdje je u toku postavljanje kanalizacionog kolektora, što je projekat koji je odobrila Uprava za kapitalne investicije.

Najčitanije