18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Kazahstanci već rezervišu najluksuzniji hotel u Tivtu

Air Astana -Gornja Lastva

U organizaciji menadžmenta hotela “Regent Porto Montenegro”, kompanije Porto Montenegro i uz podršku Turističke organizacije Tivat 17. i 18. juna, u Crnoj Gori, je boravio tim zadužen za sadržaj društvenih medija Air Astane sa ciljem snimanja videa o ljepotama Crne Gore.

“U sklopu dvominutnog promotivnog filma, oni preporučuju šetnju Gornjom Lastvom, boravak u hotelu “Regent Porto Montenegro”, brodsku turu Bokokotorskim zalivom sa posjetom Gospi od Škrpjela, Perastu i Kotoru, uživanje na Velikoj Plaži u Ulcinju, i večeru i šetnju Porto Montenegrom.”- saopšteno je danas tim povodom iz TO Tivat.

“Čast nam je da su i sadržaji hotela Regent dio videa o destinaciji koji je 7.jula objavljen na društvenim mrežama Air Astane koje broje preko 500.000 pratilaca. Ovaj video je do danas već pogledalo preko 10 000 ljudi te smo od uvođenje nove avio linije zabilježili preko 100 noćenja sa ovog novog tržišta.”-  izjavila je ovim povodom Elena Ljiljanić, PR & marketing menadžer hotela “Regent”.

Regent Porto Montenegro

Ovo je jedna od aktivnosti koja je realizovana u junu mjesecu u cilju promocije ponude na tržištu Kazahstana. Grupa kazahstanskih turoperatora boravila je u Tivtu 16. juna na radionici na kojoj su turističke organizacije Kotora, Herceg Novog i Tivta predstavili ponudu Boke Kotorske. Radionica je realizovana u saradnji sa hotelom Regent Porto Montenegro i TO Kotor i Herceg Novi dok je krovni organizator bila Nacionalna turistička organizacije Crne Gore.

“Uspostavljanje svake nove avio linije i konekcije sa novim tržištima je značajno za Tivat i Crnu Goru kao destinaciju. Utisci turoperatora i medija sa ovog tržišta su izuzetno pozitivni. Posebno ističu zadovoljstvo kako prirodnim i kulturnim ljepotama Bokokotorskog zaliva tako i kvalitetnom turističkom ponudom u okviru investicionih projekata i hotelima visoke kategorije koje su posjetili” – istakla je direktorica TO Tivat Danica Banjević.

Kompanija Air Astana realizuje svakodnevne avio linije iz Kazahstana prema Crnoj Gori.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije