10.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Kompanije Adriatic Marinas – Porto Montenegro i Nakheel iz Dubaija najavljuju strateško partnerstvo

Porto Montenegro

Kompanija Nakheel (Nakil), svjetski lider u razvoju projekata, danas je najavio strateško partnerstvo sa kompanijom Adriatic Marinas, vlasnikom i operaterom jedne od najpopularnijih marina za superjahte na svijetu – Porto Montenegro u Tivtu.

U sklopu partnerstva, Adriatic Marinas će, putem svoje platforme za upravljanje marinama “M-Marinas by Porto Montenegro”, donijeti svoje visoke standarde upravljanja marinama i stručnost zajednice superjahti, kako bi unaprijedili Nakheelove marine koje se nalaze u Dubiaju.

Partneri će odmah započeti sa radom na poboljšanjima postojećih marina “Palm East” & “Palm West” i na stvaranju ekskluzivne marine “Dubai Islands”, a više detalja o saradnji će biti objavljeno u predstojećim mjesecima.

MARINA – Palm-Jumeirah

Omar Khoory (Omar Kori), Direktor za upravljanje imovinom u kompaniji Nakheel, rekao je: „Oduševljeni smo partnerstvom sa “M-Marinas by Porto Montenegro” kako bismo dodatno poboljšali i redefinisali koncept života u našim marinama. Partnerstvo naglašava našu predanost podršci Urbanističkog master plana – Dubai 2040., u razvoju zdravih zajednica i pozicioniranju Dubaija kao destinacije na obali. Kroz naše partnerstvo sa kompanijom Adriatic Marinas iz Crne Gore, nastavljamo unaprijeđenje naših usluga usmjerenih na kupce i isporučenje ​​vrijednost na svim područijima.”

David Margason, Generalni direktor Porto Montenegra, rekao je: “Tokom posljednjih 15 godina, Porto Montenegro je slijedio svoj cilj stvaranja cjelogodišnjeg koncepta života na obali Jadrana, regiji koja je centar jahtinga na Mediteranu. Ovo partnerstvo prepoznaje rezultate te dugogodišnje predanosti kvalitetu i diferencijaciji u svemu što radimo, i samim tim planiramo da donesemo eleganciju i ‘joie de vivre’ mediteranske nautičke zajednice koje smo stvorili u Tivtz, u srce Nakheelovih marina u Dubaiju.”

Nakheel je dom legendarnih rezidendijalnih kompleksa u Dubaiju, uključujući “Dubai Islands” i “Palm Jumeirah”.

Najčitanije