15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Koncertima Amire Medunjanin i Petra Graša završava se praznična sezona u Portonovom

Portonovi Sparkling Season – ADRIJANA HUSIC

Koncertima Amire Medunjanin i Petra Graša, koji će se održati u četvrtak 5.januara i u subotu 7.januara, završava se praznična sezona u Portonovom, koja je obilježila praznovanje, ne samo na primorju, već u cijeloj Crnoj Gori.

Direktorica marketinga i komunikacija u tom rizortu, Adrijana Husić, kazala je da ih posebno raduje što su imali veliko interesovanje ljudi iz Crne Gore, ali i iz inostranstva, i što su iz nekoliko puta obarali rekorde kada je u pitanju broj posjetilaca.

– Pored svega onoga što smo realizovali u Portonovom, vodili smo računa da zabilježimo sve te kadrove, dešavanja i aktivnosti, kako bi i oni koji nijesu bili sa nama, mogli da uživaju u sezoni praznovanja – rekla je Husić agenciji Mina-business.

Portonovi

Ona je kazala da vjeruju da je to važno, ne samo za Portonovi i promociju Boke Kotorske, već i promociju Crne Gore kao turističke destinacije tokom cijele godine.

– Koncerti Amire Medunjanin i Petra Graša biće na neki način i završetak ovog dijela sezone, ali ujedno i uvod u Praznik mimoze koji slijedi ubrzo nakon toga – najavila je Husić.

Ona je podsjetila da je Herceg Novi poznat upravo po praznovanju tog praznika i dodala da u rizortu vjeruju da će na taj način nastaviti da okupljaju veliki broj ljudi, kako u Portonovom, tako i Herceg Novom.

Portonovi Sparkling Season

Portonovi je od 3. decembra organizovao brojne događaje u susret praznicima, od koncerata do prazničnog bazara i kreativnih radionica za najmlađe.

Portonovi praznični bazar je zabilježio veliko interesovanje posjetilaca, kako iz Crne Gore, tako i inostranstva.

Praznična sezona je otvorena koncertom grupe Perper.

Prvi put je u rizortu bila postavljena i velika jelka, jedna od četiri takve u ovom dijelu Evrope, a dekoracija koja se na njoj nalazila je prvi put rađena upravo za Portonovi.

Najčitanije