20.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Konkurs u okviru mjuzikla „San o Boki“

San o Boki

Iz NVO Bruna koja priprema mjuzikl „San o Boki“, čija je premijera planirana u oktobru, pozivaju da učestvujete na konkursu za najbolju porodičnu fotografiju ili anegdotu vezanu za hotel Boka.

U konkursnom zadatku je navedeno: sjetite se, kada ste išli sa roditeljima na terasu hotela „Boka“ ili ste tamo zaplesali, zaljubili se, prvi put poljubili. Možda je baka u hotelu kuvala ili ste u svečanoj sali hotela proslavili neki važan datum. Pronađite te uspomene, crno bijele možda i iskrzana fotografije, napišite pričicu (do 200 riječi) i pošaljite na brunaspiler@gmail.com

Žiri – u stvari ansambl mjuzikla će vaše fotografije pogledati i priče pročitati. Najbolje će biti objavljene na društvenim mrežama i u medijima raspoloženim da prate rađanje hercegnovskog mjuzikla. Autori najbolje priče i najljepše slike dobiće skromne nagrade, po dvije ulaznice za premijeru mjuzikla „San o Boki“, ali je važnije što će podijeliti sa nama san o podizanju hotela koji je bio brend Herceg Novog. Podsticanje tog sna jedan je od ciljeva i našeg mjuzikla. Konkurs je otvoren do 15. septembra.

Najčitanije