14.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Novljani dominirali na Državnom prvenstvu u ribolovom štapom

Prvenstvo-u-ribolovu FOTO: barinfo.me

Na državnom prvenstvu u ribolovu štapom sa neuređene obale za seniore, seniorke i juniore U16, održanom proteklog vikenda u Baru, prvo mjesto u kategoriji seniora osvojio je Marko Radosavljević iz KSR Igalo sa 1.125 bodova.

Drugo mjesto u kategoriji seniora pripalo je Dejanu Beljkašu (KSR Delfin) sa 920 osvojenih bodova, dok je treći bio Vaso Terzić (KSR Bokeška jedra) sa 890 bodova, saopšteno je iz Saveza za sportski ribolov na moru Crne Gore.

Kod seniorki najuspješnija je bila Milijana Matijašević („J. Grakalić“) sa 345 bodova, srebrna medalja pripala je Eleni Vukčević („Širun“) sa 240, a bronzana Tijani Kekić („Bojana“) sa 195 bodova.

Titula državnog prvaka i zlatna medalja u kategoriji juniora U16 pripala je Slobodanu Vučuroviću („Igalo“) sa 655 bodova, srebrna Damiru Papračaninu („Ribar“) sa 575, a bronzana Vladimiru Maslovaru („Pagar“) sa 540 bodova. Odličan tehnički organizator, kao i više puta do sada, bio je KSR “Pristan” iz Bara.

Takmičenje u Baru okpilo je 62 takmičara i takmičarke iz 14 klubova.

Takmičarska sezona biće nastavlja već iduće nedelje. U Igalu je na programu drugi krug državnog prvenstva štapom iz barke za junior U21, dok će u Baru biti održan drugi krug državnog prvenstva u podvodnom ribolovu.

Najčitanije