21.4 C
Kotor

Slušaj online radio

“Košarkaška unija Boka” organizuje kamp u Tivtu od 25. jula do 1. avgusta

KOŠARKAŠKA UNIJA BOKA

NVO “KOŠARKAŠKA UNIJA BOKA” organizuje košarkaški kamp koji će se održati u terminu od 25. jula  do 1. avgusta u Tivtu.

Na kampu će raditi afirmisani treneri koji imaju odlične rezultate u radu sa mlađim selekcijama i koji imaju veliko iskustvo u radu na kampovima.

Jedan od njih je naš sugrađanin Dalibor Radenovi, koji je radio u klubu kao što je Mega -Bemax, a sada ima sopstveni klub u Beogradu “Beostars-05”, poručuju organizatori.

“Ono što je veoma važno naglasiti je to, da uz pomoć Opštine Tivat i naših sponzora koji vjeruju u ovaj projekat i koji su pružili bezrezervnu podršku, ove godine imamo mogućnost da djeci Tivta ponudimo besplatno učešće na kampu.

Uz odličan rad, koncepcija ovog kampa će se bazirati na dobrom druženju. Finalno veče ćemo organizovati jednu lijepu košarkašku “priredbu” gdje će se okupiti veliki broj naših sugrađana.

Ono što je najvažnije naglasiti je to da je naš promoter naš poznati košarkaš i bivši reprezentativac Aleksandar Saša Pavlović, koji će svojim prisustvom uveličati cjelokupni događaj. Iskreno se nadam da ćete nam kroz svoj portal pomoći da se predstavimo javnosti. To bi nam puno značilo. Svaki početak je težak, a vaša pomoć bi nam dobrodošla”, kazao je izvršni direktor kampa Vladimir Vasić.

Najčitanije