16.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Kostanjica – Održano državno prvenstvo u ribolovu štapom sa uređene obale, rekordan broj učesnika

U Kostanjici je juče u tehničkoj organizaciji KSR “Ama” iz Kostanjice, održano državno prvenstva u ribolovu štapom sa uređene obale za junior U16, junior U21 i seniorke, na kojima je učestvovalo 60 takmičara i takmičarki iz 12 klubova.

Prvo mjesto u kategoriji juniora U16 osvojio je Filip Junković iz kluba “Rumija” Bar sa 1.210 bodova , drugo Stefan Šundek ( “Širun” Budva) sa  1.034 , a treće Slobodan Vučurović (“Igalo”) sa 734 boda.

Kod junior U21 najbolji je bio Goran Boričić  (“Igalo”) sa 1.060 bodova, drugo mjesto pripalo je Bojanu Krgoviću  (“Sipa” Tivat) sa 976, a treće  Vasu Terziću( “Bokeška jedra 1999” Đenovići) sa  904 boda.

Najuspješnija seniorke je Tijana Kekić( “Bojana” Ulcinj) sa 420 bodova.  Drugo mjesto pripalo je  Nadi Dabović (“Ama” Kostanjica) sa 126, a  treća Bojani Crnković (“Igalo”) sa 108 bodova.

Prvenstvo u ribolovu

Takmičarska sezona nastavlja se već iduće nedelje, kada će se u Baošićima održati drugi krug državnog prvenstva štapom iz barke za seniore.

Na kraju, svakako moramo napomenuti, odličnu organizaciju domaćina KSR “Ama“ iz Kostanjice koja je s prigodnim nagradama častila pobjednike, a takođe im se u sponzorstvu pridružila poznata kompanija iz Bijele  D.O.O. Ankora.

Najčitanije