12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor – dvije osobe spašene iz vozila koje je sletilo u provaliju…

Foto FB stranica Službe zaštite i spašavanja Kotor

Dvije starije osobe spašene su kada je njihovo vozilo sletjelo u provaliju iznad Kotora, prema brdu Vrmac, saopštili su iz Vatrogasne jedinice Kotor. Istakli su da je na intervenciju bilo upućeno tehničko vozilo sa kranom, malo navalno vozilo i dva terenska vozila sa sedam vatrogasaca.

Kako su naveli, nezgoda se dogodila u 10.05 sati, a vozilo je bilo u provaliji koja je bila 20 metara dubine.

“Jutros 10.05 sati primljen je poziv od strane kotorske policije da je na putu prema tvrđavi Goražda došlo do slijetanja vozila sa puta, te da je potrebno izvaditi povrijeđene. Na intervenciju je upućeno tehničko vozilo sa kranom, malo navalno vozilo te dva terenska vozila sa sedam vatrogasaca. Dolaskom na lice mjesta primjećeno je vozilo ispod puta nekih dvadesetak metara niz provaliju, okrenuto na krov”, saopštili su iz Vatrogasne jedinice Kotor na Facebooku.

Foto FB stranica Službe zaštite i spašavanja Kotor

Kako su istakli, na mjestu nezgode nalazila se ekipa Hitne medicinske pomoći.

Foto FB stranica Službe zaštite i spašavanja Kotor

“Pored vozila se nalazila ekipa ZHMP kao i osobe koje su se u tom trenutku nalazile na pomenutom mjestu. Zahvaljujući brzoj intervenciji, te pomoci pripadnika ZHMP, kotorske policije i svih ostalih osoba koje su se tu zatekle, dvije starije osobe su spašene”. zaključili su iz Vatrogasne jedinice Kotor.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije