17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor: Opet pucano na Radonjića

Kotor - foto Boka News
Kotor – foto Boka News

Kotoranin Miloš Radonjić (30) večeras oko 22 sata ponovo je bio meta oružanog napada, potvrđeno je  iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije. Iz OKC-a dodali su da je na Radonjića pucano dok se nalazio u automobilu, u blizini benzinske pumpe u Škaljarima.

Radonjić nije povrijeđen.

Iz OKC-a  su kazali su da je u toku uviđaj i da ne mogu saopštiti više detalja, prenose on line Vijesti.

Prema nezvaničnim saznanjima nepoznata osoba ili više njih u pravcu automobila u kom je bio Radonjić ispalila je najmanje pet metaka.

Isti izvor kazao je da postoji mogućnost da su kamere sa obližnjh objekata snimile napad na Radonjića.

Na tog Kotoranina, kojeg je policija označila kao člana kavačkog kriminalnog klana, pucano je i prije dvije noći u kotorskom naselju Dobrota. Dok se nalazio u blindiranom “audiju A8”, u njegovom pravcu tada je ispaljeno najmanje 10 metaka. I tada je prošao bez povreda.

Radonjić je prije nekoliko  dana izašao iz Kliničkog centra u Podgorici, gdje je bio od kada je ranjen u noći između 17. i 18 maja u pucnjavi u tivatskom naselju Marići.

Radonjić je te noći nosio  pancir, što su napadači znali i pucali mu u glavu. Iz policije je rečeno da je u toj pucnjavi izgubio oko.

Radonjić je posljednih pet godina bio u zatvoru, a na slobodu je izašao u februaru. Osuđivan je za nasilničko ponašanje i šverc droge.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije