14.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor – rasvijetljeno više krađa, krivično će odgovarati šest osoba

Kotor hapšenje – privodjenje – foto Boka News

Policija u Kotoru je od 12. jula do 5. avgusta, rasvijetlila sedam krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta zbog kojih će krivično odgovarati šest osoba.

“Zbog sumnje da je počinio tri krađe uhapšen je D.M. (40) iz Kotora. On je, kako se sumnja, dva krivična djela izvršio na štetu dva strana državljanina koja su boravili u apartmanima u mjestu Risan, tako što je iz apartmana otuđio novac, mobilne telefone i nakit”, saopšteno je iz Uprave policije.

Treće krivično djelo je izvršio na štetu plantaža mušlji, odakle je D.M. ukrao sigurnosne kamere.

“Svi predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnicima, osim kamera koje su uništene. D.M. je određen pritvor do 30 dana i on je sproveden u Upravu za izvršenje krivičnih sankcija UIKS”, kažu u policiji.

Protiv dvojice Nikšićana M.P. (65) i S.S. (42) podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su ukrali kombi bžvlasništvo stranog državljanina.

Vozilo je pronađeno u Nikšiću i vraćeno vlasniku.

“D.T. (26) iz Nikšića se sumnjiči da je iz jedne hotelske sobe, iz zaključanog sefa, ukrao novac u iznosu od 900 eura. Novac je pronađen i vraćen vlasniku”, navodi se u saopštenju.

Krivična prijava je podnijeta protiv L.J. zbog sumnje da je iz stana u mjestu Dobrota ukrao novac u iznosu od 480 eura. Novac je pronađen i vraćen vlasnici.

“Takođe, kotorska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv E.T. zbog sumnje da je sa parkinga ukrao vozilo koje nije bilo zaključano. Vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Najčitanije