16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor – Spektakularni doček 2023. nadmašio sva očekivanja (FOTO)

Na prepunom Trgu od Oružja u kotorskom starom gradu Nova godina dočekana je uz najveću regionalnu zvijezdu Zdravka Čolića. Za sve one koji nisu mogli ući u Stari grad organizatori su postavili video-bim ispred ulaza u Grad.

Zahvaljujući Ranku Marašu donosimo fotografije urađene dronom.

Kotor je bio poznat po rock programu za doček Nove godine, čini se da je promjena pravca i koncert Zdravka Čolića bio pravi izbor jer Trg od Oružja pun turista koji su došli iz svih krajeva Crne Gore ali i regiona kako bi u najluđu noć ušli uz legendarnog Čolu.

Video Mediabiro

Kao predgrupa nastupio je tivatski bend Toć da bi pola sata prije ponoći zvijezda večeri, Zdravko Čolić pjesmom “Jedna zima sa Kristinom “ izazvao  oduševljenje publike. Uslijedili su brojni hitovi, koje je publika koju su činili obožavaci najrazličitijih godina pjevali u glas. Kotorani i mnogobrojni posjetioci su odrojavali uz Čolu i početak Nove godine obilježili uz spektakulran vatromet.

Kotor -Doček Nove godine – foto Mediabiro


Koncert Zdravka Čolića trajao je više od tri sata, a nakon njega žurka je nastavljena na trgovima i kotorskim kafićima do ranih jutarnjih časova.

Kotor -Doček Nove godine – foto Mediabiro

Prema riječima Jovana Ristića, direktora Turističke organizacije Kotor doček ispunjava ali i nadamašuje sva njihova očekivanja.

Jovan Ristić direktor TO Kotor-foto Media Biro

Najčitanije