9 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor – spektakularni oproštaj Antonia Petrovića

Oproštaj Tonija Petrovića foto Radio Kotor

Na prepunom Ljetnjem bazenu u Kotoru, u fešti kakva se ne pamti u drevnom gradu, sinoć se na spektakularni način od vaterpolo kapice oprostio proslavljeni crnogorski reprezentativac Antonio Petrović.

Atmosferu su do usijanja dovele popularne Beštije, bila je tu i Gradska muzika Kotor, brojni ljubitelji vaterpola, bivši i sadašnji igrači i funkcioneri, među njima i ministar sporta Nikola Janović, ukratko,svi su došli da pozdrave Tonija, legendu kotorskog i evropskog vaterpola,koji je imao izuzetno uspješnu karijeru.

Petrović se zahvalio svima koji su učestvovali u organizaciji, svojim drugovima iz brojnih ekipa u kojima je igrao,navijačima i publici, koja je Otvoreni bazen ispunila do posljednjeg mjesta.

Prigodne poklone Toniju uručili su predsjednik Skupštine fudbalskog kluba Bokelj Dejan Ognjanović i direktor Primorca Dragan Samardžić.

Oproštaj Tonija Petrovića foto Radio Kotor

Gledaoci su mogli da uživaju u majstorijama vaterpolista koji su bili podijeljeni u ekipe Primorac 2009 i Prijatelji,a koje su sa klupe predvodili Emil Nikolić i Zoran Maslovar.

ako rezultat nije bio u prvom planu uspješnija za gol,15-14,bila je ekipa Primorac 2009,u kojoj su bili Nebojša Milić,Draško Brguljan, Zdravko Radić, Vjekoslav Pasković,Dragan Drašković,Gergelji Kiš, Adam Štajnmec i drugi asovi,dok su za Tonijeve Prijatelje nastupili Aleksandar Ivović,Veljko Uskoković,Mlađan Janović,Ivan Krapić,Frano Vićan,Nikola Dedović i mnogi drugi.

Sve je večeras bilo na vrhunskom nivou i ovo je jedan od onih događaja koji se pamte za cijeli život.

Oproštaj Tonija Petrovića foto Radio Kotor

Uostalom, Antonio Petrović je to, u svakom slučaju zaslužio,a možda umjesto bilo kakvog zaključka, dovoljno bi bilo spomenuti skandiranje kotorskih navijača, koje najbolje oslikava slavljenika- “Samo je jedan Petrović Toni”.

Organizatori na čelu sa NVU Karampana izvanredno su odradili svoj dio posla i zaslužuju sve čestitke, program je vodio Dušan Davidović,a medijski sponzor bio je Radio Kotor.

Najčitanije