26.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor: SZS intervenisala zbog požara, palog drveća, krovnih konstrukcija

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Kotor u prethodnih 24 sata imali su veći broj intervencija na uklanjanju drveća, koja su usled djelovanja jakog sjevernog vjetra pali na saobraćajnice i time ugrozavali bezbjednost saobraćaja.

Osim tih intervencija, radilo se i na uklanjanju krovnih konstrukcija koja su se djelovanjem vjetra našle na saobraćajnicama, ispumpavanja plovnih objekata u koje je prodrlo more, kao i na gašenju požara niskog rastinja.

SZP Kotor
U 10:50 sati Slużba zaštite i spašavanja je obaviještena o požaru starih automobilskih guma u reciklaznom centru komunalnog preduzeća. Na intervenciju su upućena tri vatrogasna vozila sa devet vatrogasaca. Kako se zbog jakog vjetra požar morao što prije staviti pod kontrolu u pomić su pozvani Slużba zaštite i spašavanja Tivat sa jednim vozilom, DVD Boka sa dva vozila i DVD Radovići sa dva vozila.
Požar je brzo stavljen pod kontrolu a potom i ugašen. Zahvaljujemo se kolegama na nesebičnoj pomoći, poručeno je iz Službe zaštite i spašavanja Kotor.

Najčitanije