19.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotorski karneval abrumavao Budvane i Tivćane

Abrum

Uz Gradsku muziku, mažoretke “Fešta” i plesnog studija “Alisa”, abrum je prethodnih dana bio u Budvi Tivtu i Kotoru. Gradskoj muzici i mažoretkama pridružili su se članovi tivatske “Maškarade”.

Drugi abrum u Kotoru održaće se dan prije karnevala, 02. marta u 11 časova.

Nakon toga na Trgu od oružja nastupiće plesna grupa  Infinity dance, kao uvod u koncert grupe Trio Gušt.

Tradicionalni kotorski maskenbal održaće se u subotu 02. marta 2019.g. od 20 sati u Poslovnom centru „Vukšić“. Goste će zabavljati Tri kvarta i Trio Gušt.

Prodaja ulaznica, po cijeni od 15,00 eura je na Kamenom kiosku od 09h do 12h i od 15h do 18h. Rezervacije na telefon br.069-041-153.

Abrum

Progam Tradicionalnog Kotorskog Karnevala završava se u nedjelju 03. marta 2019. godine velikom karnevalskom povorkom glavnom gradskom saobraćajnicom, od 15 časova. Suđenje karnevalu biće na Trgu od oružja, a spaljivanje na Maceu.

Abrum

U karnevalskoj noći  nastupiće „Terraross“, poznati feštađunski orkestar iz Pulje i  Goran Karan sa  bendom „Vagabundo“.

Organizator fešte je JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor, suorganizator Turističa organizacija Opštine Kotor, partner u organizaciji NVO „Fešta“ Kotor, a pokrovitelj je Opština Kotor.

Najčitanije