23.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Lijep gest australijskog biznismena koji posluje u Crnoj Gori

EDT-na-Riani-sa-Romijem-Havatom foto M.M. Škanata

Australijski bioznismen Romi Havar čija kompanija „Riana Group“ posluje u Tivtu i Crnoj Gori, ugostio je minulog vikenda na svojoj megajahti „Riana“, desetak djece sa posebnim potrebama iz Tivta, njihove roditelje i pratioce.

Havat koji je i veliki filantrop što je i ranije pomagao rad tivatskog Udruženja roditelja djece sa posebnim potrebama koje radi pri NVO „Evropski dom“, mališane i njihove pratioce dočekao je i pozdravio na svojom plovećem domu – luksuznoj 41-metarskoj drvenoj jedrilici „Riana“ i sa njenom posadom, učinio da djeca u sjajnoj atmosferi, provedu dan za nezaborav.

Osim što su krstarili Bokom i kupali se u Kalardovu, gosti su na Havatovom brodu imali i posluženje i dobili prigodne poklone, a australijski biznismen libanskog porijekla obećao je da će im već u ponedjeljak, prdstavnici njegovih kompanija u Crnoj Gori donijeti na poklon klima uređaj za prostoriju koju Udruđenje koristi za svoje sastanke. On je najavio i druge projekte podrške Udruženju roditelja i djeci sa posebnim potrebama u Tivtu.

Izvor:S.L

Najčitanije