24.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Limoneto najnoviji član Casa del Mare porodice – umjesto otvaranja sredstva doniraju u humanitarne svrhe

Limoneto – foto Casa del Mare

Limoneto restoran i plaža na Kamenarima najnoviji je član Casa del Mare porodice.

Novi dragulj Bokokotorskog zaliva, inspirisan elegancijom i sofisticiranim stilom italijanske i francuske rivijere sedamdesetih, donosi šarm života na obali i duh glamuroznih vanvremenskih trenutaka.

Limoneto je prava ljetnja oaza koja posjetiocima nudi više od ukusne hrane, odmora uz more i dobre zabave uz autentično mediteransko iskustvo.

Terasa pokrivena stablima limuna sa Amalfija uparena sa predivnim pogledom na zaliv je mjesto gdje vas čekaju najsvježije morske delicije, koje su pripremili vrhunski lokalni i internacionalni kuvari, sa posebnim segmentom u jelovniku koji je kreirao mišelin kuvar Eros Picco.

Pošto je svečano zvanično otvaranje izostalo, u Casa del Mare odlučili su da, kao društveno odgovorna kompanija, doniraju sredstva u humanitarne svrhe.

Takođe, u subotu, 29. jula u Limonetu će se održati nastup Tonija Cetinskog, a kako navode iz kompanije, to je samo prvi u nizu sjajnih događaja.

Pored najkvalitetnije hrane i bogate vinske ponude, Limoneto obećava nezaboravne zalaske sunca uz DJ-a i poseban ljetnji večernji program uz beogradski Velvet i renomirane umjetnike iz regiona.

U restoranu će, 10. avgusta nastupiti i regionalna zvijezda Severina, a ljeto će obilježiti i nastupi Marijane Zlopaše svake subote tokom jula i avgusta, zatim Ana Bebić, Milene Vasić i drugih muzičara sa svojim jedinstvenim programom

Izvor:eKapija

Najčitanije