15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Lisičić (SDP): Politika se vodi referencama a ne obmanjivanjem

Tivat,riva,Pine,pogled na Porto Montenegro
Tivat – foto Boka News

Poštovani odlazeći predsjedniče, gospodine Komnenoviću, cijenimo trud koji ste uložili da napišete odgovor. Vaši nezvanični medijski savjetnici su se svojski potrudili da napišu ovih par rečenica ali im je promaklo da se dotaknu rezultata Vašeg bivstvovanja na vlasti iz prostog razloga – jer ih nema. Po starom oprobanom receptu, napad je najbolja odbrana, kaže se u saopštenju Ćazima Lisičića član Glavnog odbora SDP-a.

“U vezi Vaših navoda da su naši predstavnici i dalje u upravnim odborima, u pravu ste ali ne zaboravite da ste i Vi u fotelji predsjednika zahvaljujući glasovima SDP Tivat. Analogija je ista.

Pokušavate obmanuti građane Tivta jer i sami znate da članovi odbora ne primaju plate već naknade za svoj rad i znanje, a ti odbori se redovno sastaju i donose (ili se makar trude) odluke za dobrobit svih građana Tivta – što se za Vašu administraciju ne može reći. Ili možda stvarno ne znate, što potvrđuje Vašu nestručnost.

Poštovani odlazeći predsjedniče, za razliku od Vas i Vašeg tima, naši predstavnici su odgovorno i stručno vodili preduzeća i to ste i u Vašim izvještajima konstatovali. Znamo da biste rado zamjenili stručnost sa poslušnoću, ta ideologija Vam je bliža, zato smo stali u odbranu preduzeća.

Kotor panorama -Photo: Zoran Nikolić
SDP

Ključ Vašeg odgovora je u jednoj bitnoj stavci – da već godinu dana pokušavamo da promjenimo nesposobnog predsjednika Opštine koji umjesto da se posveti razvoju grada, on sebično, na sve načine pokušava zadržati privilegije. To je tačno. I nastavićemo to da radimo.

Poštovani odlazeći predsjedniče, pozivam Vas, ukoliko imate imalo moralnih vrijednosti da se ugledate na mene, koji sam podnio ostavku u upravnom odboru na dan povlačenja manjinske podrške prošlog septembra.

No, pošto ste nam pokazali da iste nemate, verujemo da će odbor povjerenika stati u zaštitu grada od Vaše bahatosti i brzo Vas smijeniti tako da nastavite da vodite politiku u skladu sa svojim referencama – van kabineta predsjednika Opštine” – saopštio je Ćazim Lisičić član Glavnog odbora SDP-a.

Najčitanije