16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Logos Hope, najveći svjetski plutajući sajam knjiga, od 9. do 23. novembra u marini Portonovi

Brod knjižara LOGOS HOPE

Najveći brod-knjižara na svijetu, Logos Hope, stiže u Portonovi marinu 9. novembra.

Knjižni fond ovog broda čini više od pet hiljada naslova, dominantno na engleskom jeziku, a pored beletristike i stručnih izdanja iz oblasti poput nauke, jezika, istorije, umjetnosti, kulinarstva, medicine, sporta i religije, na njemu se nalazi i velika kolekcija dječijih naslova, naučnih tekstova, rječnika, atlasa i drugo.

Ostatak brodske palube je takođe otvoren za javnost, počevši od prostorije za dobrodošlicu, gdje će plovilo biti predstavljeno kroz kratak video materijal i interaktivne ekrane,do internacionalnog kafea, gdje možete kupiti sladoled,piće iii grickalice.

Logos Hope dugačak je čak 132,5 metara i širok 21 metar, a posadu broda čini skoro 300 ljudi koji dolaze iz 60 država svijeta. Posada Logos Hope-a organizuje različite događaje za lokalno stanovništvo, i uz mnoge razvojne programe na brodu nude praktičnu i lidersku obuku.

Logos Hope će biti otvoren za posjete u Portonovi Resort-u, od 9. do 21. novembra 2022. godine.

Brod knjižara će za obilaske od utorka do petka biti otvorena u periodu od 10 do 18 časova, dok će obilasci subotom i nedeljom biti mogući od 14 do 21 sat.

Najčitanije