11.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Logos Hope u barskoj luci (VIDEO)

Logos u Baru

Logos Hope, najveći svjetski plutajući sajam knjiga, čiji će lučki agent i domaćin u predstojećem periodu biti Allegra Montenegro, došao je u Bar.

Mnogi se sjećaju dolaska Doulos i Logos II u Crnu Goru, u septembru 2007.godine, kada je oko 10.000 ljudi bilo ugošćeno prilikom njihove posjete Kotoru.

Danas je ispisana nova stranica ove priče. U prisustvu gradonačelnika Bara Dušana Raičevića, predstavnika Logos Hope-a, predstavnika Luke Bar, TO Bar i lučkog agenta Allegra Montenegro, izvršena je tradicionalna razmjena plaketa, i tom prilikom nova atrakcija u gradu Baru je zvanično otvorena.

Za sve koji dođu na Logos Hope sajam, obezbjeđena je široka ponuda od preko 5,000 različitih naslova knjiga po pristupačnim cijenama.

Ove knjige obuhvataju različite teme poput: nauke, sporta, hobija, kulinarstva, umjetnosti, medicine, jezika i religije.

S dječijim naslovima, naučnim tekstovima, rječnicima, atlasima i drugim, sajam knjiga je pravo uživanje za cijelu porodicu.

Ostatak brodske palube je takođe otvoren za javnost, počevši od prostorije za dobrodošlicu, gdje će plovilo biti predstavljeno kroz kratak video materijal i interaktivne ekrane, do Internacionalnog kafea, gdje možete kupiti sladoled, piće ili grickalice. Za svakoga ponešto!

Logos Hope će biti otvoren za posjete u Luci Bar, na Putničkom terminalu do šestog novembra .

Vrijeme za obilazak je sljedeće: od utorka do petka 10:00 – 21:00, subotom i nedeljom: 14:00 – 21:00, a ponedeljkom brod je zatvoren za posjete.

Naknada za posjetu, za lica starosti od 13 do 64 godine plaća se 1 euro po osobi. Posjetioci koji imaju 65 godina i stariji ne plaćaju naknadu za ulaz.

Djeca koja imaju 12 godina i mlađa ulaze na sajam besplatno, uz obaveznu pratnju jedne punoljetne osobe.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije