20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica Bay: 38 pozicija za pripravnike

Pripravnici kampanja- Luštica Bay

Izbor prvog poslodavca je od velikog značaja za dalji karijerni razvoj, a u sklopu Vladinog Programa stručnog osposobljavanja za 2024. godinu kompanija Luštica Development AD ima 38 otvorenih pripravničkih pozicija.

Pripravničke pozicije su otvorene u sektorima: prodaje, finansija, projekata, razvoja projekata, zaštite i zdravlja na radu, marketinga, korporativnih komunikacija, odnosa sa Vladom i zajednicom, administracije, razvoja poslovanja, marine, informacionih tehnologija, tehničkog održavanja, domaćinstva i pejzažne arhitekture. Kompanija nudi stimulativne uslove rada i obezbijeđen smještaj za pripravnike koji ne dolaze iz Tivta, Kotora i Budve, kao i priliku za nastavak rada na velikom i značajnom razvojnom projektu.

“U Vladinom programu smo prepoznali odličnu priliku da osvježimo tim odgovarajućim kadrovima iz različitih oblasti, pa će crnogorski visokoškolci i ove godine imati priliku da prve profesionalne korake naprave u jednom od najpoželjnijih poslovnih organizacija u Crnoj Gori. Luštica Development AD omogućava da u internacionalnom profesionalnom ambijentu steknu prva praktična iskustva. Kao i u prethodnim godinama, najbolji će produžiti radni angažman“, saopštila je Olga Radović, direktorka za ljudske resurse Luštica Development-a.

Luštica Bay – Golf

Kroz program u Luštici Bay do sada se stručno osposobljavalo preko 40 diplomaca od kojih je čak dvije trećine dobilo priliku da nastavi razvoj karijere u kompaniji. Od osam pripravnika u prošloj godini šest je nastavilo saradnju sa Luštica Bay-om.

Jedan od njih je i Nikola Maslovar, koji je sada na poziciji asistenta u sektoru za dizajn, a nedavno je završio svoj pripravnički staž iz domena arhitekture i građevinarstva: “Neprocjenjivo iskustvo u toliko različitih sfera u oblasti za koju sam se školovao, te sam imao priliku da učim od najboljih u projektima koji su u različitim fazama razvoja, poput golf vila i golf terena, apartmanskim zgradama u Centrale naselju, kancelarijskim objektima u Marina Village-u u sklopu Luštica Bay-a, te svakodnevno išao na gradilišta, adaptirao manje projekte, i slično.“

Pravo na stručno osposobljavanje imaju lica sa stečenim visokim obrazovanjem koja nemaju radno iskustvo u određenom nivou obrazovanja i na evidenciji su Zavoda za zapošljavanje. Prijavljivanje za buduće korisnike Programa stručnog osposobljavanja elektronskim putem, preko portala eUprave, do 18. novembra 2023. godine, do 15 sati. Prijave za link: https://www.euprava.me/program-strucno-osposobljavanje

Najčitanije