16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica Bay festival svjetlosti 2.0

Luštica bay

Svjetionik, akvatorijum i nebo iznad turističkog rizorta Luštice Bay u Krtolima kod Tivta , i ove godine, biće pozornica igre zvuka i svjetlosti – Luštica Bay Lightwave 2.0 (Festival svjetlosti) zakazan je  od 16. do 23. jula, kao jedna od glavnih atrakcija u zalivu Boke Kotorske.

„Impresivna igra muzike i svjetlosti, zabava je za sve članove familije, koji će uživati sa bilo koje lokacije Luštice Bay“- saopteno je tim povodom iz Luštice Bay.

Glavna pozornica za drugu ediciju svjetlosnog festivala biće lukobrani i svjetionik Luštice Bay koji osvjetljavaju more i kopno, talase i nebo, pružajući nezaboravan doživljaj svakom posjetiocu. Atraktivna predstava kroz igru svjetlosti i lasera biće popraćena muzičkim kompozicijama. Izuzetan audio-vizuelni spektakl na otvorenom privući će pažnju svakog gosta, posjetioca i nautičara sa jahti u zalivu Trašte.

Luštica Bay

„Druga edicija svjetlosnog spektakla koji je prošle godine oduševio brojne posjetioce, potvrđuje premijum poziciju našeg zaliva kada su u pitanju novi oblici zabave za sva čula – iznova nudimo nove trenutke za uspomene koje ćemo zajedno stvarati i kreirati najupečatljiviji momenat ljeta.“- ističe Maša Radulović, menadžerka korporativnih komunikacija u Luštici Bay.

Atraktivna parada svjetlosnih talasa, boja i oblika u 3D formatu nastavlja se svake večeri od 16. do 23. jula, uz odgovarajuće muzičke kompozicije različitih stilova kao praznik koji će se moći vidjeti daleko sa pučine i kopna.

Izvor:S.L.

Najčitanije