24 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica Bay organizuje Spektakl Svjetlosti 7. avgusta

Tivat – Luštica Bay – foto Boka News

Luštica Bay organizuje Spektakl Svjetlosti  na otvorenom, nesvakidašnji događaj koji će biti jedna od glavnih atrakcija noćnog života saopštili su iz kompanije Luštica Development.

Svečano otvaranje Luštica Bay Spektakla Svjetlosti zakazano je za 7. avgust u 21 sat, uz dinamične svjetlosne i muzičke sesije koje se nastavljaju u 22 sata, dok vrhunac vječeri predstavlja raskošan vatromet u 23 sata.

Glavna pozornica će biti lukobrani i svjetionik Luštice Bay koji osvjetljavaju more i kopno, talase i nebo u vrelim ljetnim noćima, pružajući nezaboravan doživljaj svakom posjetiocu. Čarobna predstava kroz igru svjetlosti i lasera biće popraćena muzičkim kompozicijama, uz prisustvo animatora i bacača plamena koji će upotpuniti ugođaj.

Ovaj čudesan svjetlosni šou prikazuje i osvijetljene brodiće kao umjetničke instalacije, kugle i raznovrsne iluminirane postavke i animatore. Izuzetan audio-vizuelni spektakl na otvorenom privući će pažnju svakog gosta, posjetioca i nautičara koji će baciti sidro u zalivu Trašte, donoseći nezaboravno iskustvo koje za mnoge može biti i najupečatljiviji momenat njihovog ljetovanja u Luštici Bay.

Najčitanije