20 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica Bay predstavlja ponudu sezonskih poslova

Luštica Bay, april 2018

Prezentacija ponude sezonskih poslova u Luštici Bay i hotelu Čedi (The Chedi) za stanovnike poluostrva Luštica biće održana u ponedjeljak, 14. maja, od 14 do 18 sati u sali Parohijskog doma u Radovanićima.

„Radi se uglavnom o sezonskim radnim mjestima u sektoru upravljanja destinacijom. Ovo je druga prezentacija radnih mjesta koju organizujemo za stanovnike Luštice i očekujemo veliko interesovanje. Tokom marta smo organizovali čitavu seriju prezentacija plana zapošljavanja kompanije „Luštica Development“ i Čedi hotela, koja je počela događajem u Radovićima. Nakon popunjavanja ovih radnih mjesta do kraja godine ukupan broj zaposlenih u Luštica Development će iznosti 100, a u hotelu Čedi 180“, saopštila je Antonia Kelava, menadžerka za ljudske resurse u Luštici Development.

Zainteresovanima će u ponedjeljak biti omogućeno da razgovaraju sa predstavnicima službe za ljudske resurse, predaju radne biografije i dokumenta za zapošljavanje.

„Dani zapošljavanja Luštica Bay“ prethodno su organizovani i na fakultetima za pomorstvo i turizam i hotelijerstvo, na sajmovima zapošljavanja „Dani karijere“ u Podgorici i „Summer Job 2018“ u Kotoru, te u prodajnoj kancelariji Luštice Bay u Tivtu.

Čedi hotel

Luštica Development na tivatskom dijelu poluostrva Luštica razvija projekat Luštica Bay, vrijedan 1,1 milijardu eura koji odrazumijeva izgradnju sedam hotela, dvije marine, šampionskog golf terena sa 18 rupa, stanova, vila i porodičnih kuća, te sve neophodne sadržaje za život grada. To je najveći projekat u turizmu Crne Gore i izgradnji rezidencijalnih zajednica.

Ovog ljeta u kompleksu će biti otvoren i Čedi hotel, kao jedan od najvećih  luksuznih hotelskih objekata u Boki.

Najčitanije