13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica Bay: Pripravnicima prilika za prvi posao

Lustica Bay

U sklopu Vladinog Programa stručnog osposobljavanja za 2023. godinu kompanija Luštica Development AD će zainteresovanim diplomcima omogućiti praktična znanja i iskustvo u internacionalnoj poslovnoj zajednici, i pod mentorstvom iskusnih profesionalaca iz oblasti za koju su se školovali.

“Luštica Development AD otvara pozicije za 23 pripravnika u sektorima finansija, korporativnih komunikacija, marketinga, marine, ljudskih resursa, projekata, nabavke, hortikulture, informacionih tehnologija –  profesionalna praksa je dokazala da najbolji pripravnici nastavljaju karijeru na projektu Luštica Bay”, ističe Olga Radović, direktorka za ljudske resurse Luštice Development.

Kroz program Stručnog osposobljavanja Vlade Crne Gore, u Luštici Bay je bio angažovan 31 diplomac, od kojih je, čak dvije trećine dobilo priliku da nastavi da razvija svoju karijeru u kompaniji. Od sedam pripravnika u prošloj godini pet je nastavilo rad na projekru izgradnje grada Luštica Bay.

Luštica Development je poslodavac koji nudi rad u dinamičnom i međunarodnom okruženju, sa velikim potencijalom za dalje usavršavanje i profesionalno napredovanje, na tivatskoj rivijeri.

“Visokoškolci imaju priliku da se profesionalno razvijaju pod mentorstvom menadžmenta sa internacionalnim iskustvom, sa visokim znanjem i međunarodnim kredibilitetom Orascom grupacije – godinu dana razvijaće svoje znanje i iskustvo, koji su ključni za dalji karijerni napredak, dodala je Radović.

Kompanija nudi stimulativne uslove rada i obezbijeđen smještaj za pripravnike koji ne dolaze iz Tivta, Kotora i Budve, kao i priliku za nastavak rada na velikom i značajnom razvojnom projektu.

Pravo na stručno osposobljavanje imaju lica sa stečenim visokim obrazovanjem koja nemaju radno iskustvo u određenom nivou obrazovanja i na evidenciji su Zavoda za zapošljavanje. Prijavljivanje za buduće korisnike Programa stručnog osposobljavanja elektronskim putem, preko portala eUprave, trajaće do 10. decembra 2022. godine, do 12 sati.

Mjesta za stručno osposobljavanje u kompaniji Luštica Development AD su oglašena na zvaničnim internet stranicama i portalima za zapošljavanje pod tim istim imenom. Dodatne informacije se mogu dobiti i upitom na email adresu career@lusticadevelopment.com

Najčitanije