25 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica Bay sajmovi zapošljavanja – Više od stotinu slobodnih radnih mjesta na destinaciji

The Chedi Lustica Bay

Luštica Development, The Chedi Luštica Bay i Mamula Island Hotel predstaviće preko stotinu novih radnih mjesta na Luštica Bay sajmu zapošljavanja u petak, 24. marta od 10 do 16 časova. Sajam će se održati u Amfiteatru na promenadi u Marina naselju.

Podsjećamo, ovom sajmu prethodiće i niz Luštica Bay sajmova zapošljavanja u crnogorskim gradovima, po sljedećem rasporedu:

– Podgorica: srijeda, 15. mart, od 10 do 15h u Univerzitetskom centru za sport i kulturu

– Kotor: četvrtak, 16. marta, od 10 do 15h u Kotoru na Fakultetu za ugostiteljstvo i turizam

– Bijelo Polje: utorak, 21. marta, od 10 do 16h u Hotelu Franca*

*na sajmu u Bijelom Polju učestvovaće i Hotel Mamula Island

– Nikšić: četvrtak, 23. marta, od 10 do 16h u hotelu Onogošt

Jednodnevni sajmovi zapošljavanja su namijenjeni kandidatima koji žele da se informišu o različitim mogućnostima za angažman, na licu mjesta razgovaraju sa poslodavcem i predaju radnu biografiju. Radne pozicije su otvorene u sektorima hrane i pića, domaćinstvu, transportu, sektoru sporta i rekreacije, te organizacije događaja, odnosa sa klijentima i kvalitet i kontrolu.

„Tokom sajmova zapošljavanja, svi kandidati će imati priliku da saznaju više o planovima razvoja Luštice Bay, radu hotela The Chedi i planovima za predstojeću sezonu, te da apliciraju za radnu poziciju na licu mjesta. Broj zaposlenih, koji se znatno uvećava iz godine u godinu, ide u prilog činjenici da je kompanija Luštica Development visoko pozicionirana na listi ne samo najvećih već i najpoželjnijih poslodavaca u Crnoj Gori. Sajam je i prilika da se lično uvjere u jedinstvenost Luštica Bay destinacije i uživaju u sadržajima iste“, saopštila je Olga Radović, direktorka ljudskih resursa u Luštici Development i dodala:

„Potrebno je da svi kandidati na sajmove zapošljavanja donesu svoju radnu biografiju (CV) u štampanoj formi, u više primjeraka.“

„Pozivamo sve zainteresovane da nas posjete na sajmovima u Bijelom Polju i u Luštici Bay i lično se informišu o mogućnostima angažmana, da saznaju više detalja o konceptu hotela Mamula Island i shvate našu viziju. Želimo da oformimo tim profesionalaca koji će personalizovano iskustvo hotelijerstva dovesti na potpuno novi nivo. U tom smislu želimo da proširimo tim novim licima sa iskustvom rada u ugostiteljstvu i hotelijerstvu luksuzne kategorije, kao i kandidatima za početne pozicije”, kaže Bojana Filipović, šef sektora ljudskih resursa Mamula Island.

Mamula Island – foto Roko Stjepčević /Boka News

Hotel Mamula Island u predstojećoj sezoni nudi poslove u sektoru hrane i pića, na radnim mjestima konobara i pomoćnih radnika u kuhinji; odjeljenju domaćinstva potrebne su sobarice, radnici u vešeraju i na održavanju javnih površina a otvorene su i pozicije u sektoru logistike za radnike na prijemu robe.

Luštica Development, Hotel The Chedi i Mamula Island Hotel na crnogorsko tržište donose poslovnu praksu svjetskog renomea, nude mogućnost dugoročnog radnog angažmana, konkurentne zarade i rad u dinamičnom okruženju.

Informacije o radnim pozicijama dostupne su i na https://lusticabay.com/lustica-bay-sajam-zaposljavanja-u-pet-gradova/

Najčitanije